Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Polazna lokacija
Zadar
Kotizacija
- - - -
Website
Organizator kontakt
Broj pregleda
343+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

10. Božićna biciklijada Zadar - Vir

Nakon devete biciklijade ­ koja je prepoznata kao dobar provod i druženje od strane zaljubljenika u biciklizam oborila sve rekorde posjećenosti, slijedi nam jubilarna deseta biciklijada.

Dakle, svi vi koji se želite aktivno družiti na dva kotača, pridružite se
Božićnoj biciklijadi Zadar - Vir uz okrjepu na cilju i tombolom za sve sudionike. Nagrada nije simbolična: uz podjelu više biciklističkih kompleta najsretniji sudionik biciklijade vratit će se kući s novim Mountain Bike modelom.

Start biciklijade je na Branimirovoj obali u Zadru u 10 sati, a prijaviti se možete pola sata prije utrke na samom startu.

U želji za održavanjem i popularizacijom ovog oblika kretanja kroz uživanje u prirodnim ljepotama naseg kraja Općina Vir, Turistička zajednica Općine Vir i tvrtka Vir turizam organizirali su devet biciklijada, stoga vas još jednom sve pozivamo da se uključite i sudjelujete u malom ali značajnom biciklističkom jubileju 28. prosinca 2013. godine te da svojim dolaskom sami pridonesete razvoju ekološke svijesti i važnosti rekreacije u blagdanskom raspoloženju.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!