Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 14:00
Dužina rute
32 km
Polazna lokacija
Dugopolje, ispred Vatrogasnog doma
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
179+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

4. Proljetna biciklijada Dugopolje

Biciklistički klub Timun i Turistička zajednica općine Dugopolje pozivaju Vas na 4. po redu proljetnu biciklijadu koja će se održati u subotu 25. svibnja od 14 h s polaskom ispred Vatrogasnog doma u Dugopolju (ulica Sv. Mihovila 35).

Ove godine ruta biciklijade je duga 32 km i ima 500 m vertikalnog uspona, samim time nije prilagođena za sve uzraste.

Djeca mlađa od 14 godina mogu sudjelovati na biciklijadi samo u pratnji roditelja/staratelja.

Cijela biciklijada se vozi po asfaltnim cestama koje neće u cijelosti biti zatvorene za promet te vas pozivamo na povećani oprez i poštivanje prometnih propisa.

Ruta biciklijade je Dugopolje-Kotlenice-Dolac Donji gdje će biti 30 min stanka sa okrijepom.

Povratak natrag u Dugopolje istom rutom.

Nakon biciklijade organizirana je zakuska za sve sudionike u vatrogasnom domu, a po prvi put ove godine biti će organizirana i tombola za sudionike.

Prvih 100 prijavljenih dobiti će na poklon i službenu majicu biciklijade.

Kotizacija : 0 kn

Prijave na : https://tinyurl.com/yyy9jups

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!