Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
24 km
Polazna lokacija
Varaždin, kod dvorane Graberje
Kotizacija
- - - -
Broj pregleda
233+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

19. Varaždinska biciklijada

iciklijada će se održati 27. travnja 2019. godine u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina i Društva za zaštitu od dijabetesa, a pod pokroviteljstvom Grada Varaždina.

Utrka započinje u 10 sati, a okupljanje je na vanjskim terenima kod dvorane Graberje odakle se vozi prema Zelendvoru.

Zamjenik gradonačelnika pozvao je sve građane koji se biciklizmom bave rekreativno ili profesionalno da se pridruže ovoj utrci i provedu ugodan dan u prirodi: „Ovo je već tradicionalna Biciklijada koju Grad Varaždin svake godine podržava. Ako vrijeme posluži, bit će to lijepa ruta od Varaždina do Zelendvora“.

Ovo je jednostavna, obiteljska biciklijada kojoj je motiv da se cijele obitelji zajedno voze jer je ruta ravna, kratka, ugodna , nema uspona.“ Cijela trasa će biti osigurana policijskom pratnjom, a na samom cilju za sve sudionike utrke osiguran je grah, uz raznovrsni zabavni program. Također, građani će moći sudjelovati na humanitarnoj tomboli koju organizira Društvo za zaštitu od dijabetesa te besplatno izmjeriti razinu šećera, indeks tjelesne mase i konzultirati se s nutricionistima oko svojih prehrambenih navika.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!