Polazak
(subota) 09:30
Polazna lokacija
Grubišno Polje, Vila Bilogore
Kotizacija
13,27
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
279+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Zelena blaga Bilogore - Aktivni odmor pod bilogorskim nebom 2019.

Prvi vikend u lipnju rezervirajte za aktivan vikend, prema riječima naših gostiju, na jednom od najljepših bilogorskih izletišta - bajkovitom obiteljskom imanju „Vila Bilogore“ u Maloj Dapčevici. Pozivamo vas na manifestaciju „Zelena blaga Bilogore“ koju tradicionalno organiziramo za sve ljubitelje prirode i aktivnog odmora.


Za vas smo ove godine pripremili sljedeće sadržaje:


SUBOTA, 01. Lipnja 2019.
Vila Bilogore Bike Tour – otkrij „Zelena blaga Bilogore“ na biciklu. Ove godine s nama su novi ciklovodiči i nove staze koje smo pripremili u suradnji sa biciklističkim klubom „Bor“ iz Virovitice.

Start je u 9 i 30 (raspored sa satnicom objavit ćemo naknadno), a očekuju vas dvije staze:
- „Čarobna staza za MTB početnike“ – za bicikliste početnike koji se tek upoznaju sa vožnjom brdima i dolinama. Prikladna za laganiju vožnju mimo asfalta.
- „Bajkovita Extreme staza“ - pripremljena je za prave entuzijaste spremne na dužu kilometražu gdje će upoznati zelena blaga Bilogore te otkriti skrivene ostatke bilogorske prošlosti.
Na biciklijadi možete sudjelovati sa vlastitim biciklom ili ga možete unajmiti kod nas, a za one kojima je potrebno malo više snage, imamo i kombinaciju sa najmom električnog bicikla.
Prijave za biciklijadu i rezervacije primamo do ......, a u ponudi su sljedeći paketi:
- PAKET 1 (Uključuje: jutarnja okrijepa, ručak, okrijepa tijekom vožnje, usluga ciklovodiča) – 100,00 kuna.
- PAKET 2 (Uključuje: jutarnja okrijepa, ručak, okrijepa tijekom vožnje, usluga ciklovodiča, najam bicikla) – 150,00 kuna.
- PAKET 3 (Uključuje: jutarnja okrijepa, ručak, okrijepa tijekom vožnje, usluga ciklovodiča, najam električnog bicikla) 250,00 kuna.
- ORGANIZIRANI PRIJEVOZ IZ KUTINE –
- ORGANIZIRANI PRIJEVOZ IZ ZAGREBA


Prijave i rezervacije primamo mailom na:
- info@ruralescapetours.com
- monsclaudiusguide@gmail.com, a potrebni su nam sljedeći podaci:
- IME I PREZIME, ŽELJENA STAZA, ŽELJENI PAKET, ADRESA, BROJ MOBITELA, DATUM ROĐENJA„Planinarenje za laike“ – u suradnji sa turističkim vodičem „Mons Claudius Guide“ i turističkom agencijom „Rural Escape Tours“ po prvi puta ćemo na Bilogori upriličiti njihov zajednički projekt planinarenja namijenjenog svima Vama koji bi voljeli prošetati bilogorskim šumama, ali se ne usudite uputiti na takav pothvat bez vodiča. Zato ćemo zajedno upoznati osnove planinarenja i uz druženje, lagano planinariti čarobnim bilogorskim šumskim putevima i stazama. Radi se o šetnji srednje zahtjevnosti u trajanju tri do četiri sata.


Animacija za djecu – mislili smo i na najmlađe. Za njih smo angažirali tetu animatoricu koja je pripremila razne dječje radionice, igre, pjesmice i slično, a zabavljati se mogu i na velikom dječjem igralištu uz ljuljanje, penjanje, nogomet, badminton i slično.


Kampiranje pod bilogorskim nebom – otkrijte čari robinzonskog turizma i prenoćite na imanju „Vila Bilogore“ pod zvjezdanim nebom. Novost koju je obitelj Rekić pripremila, upravo je otvorenje prvog bilogorskog kampa za robinzonski turizam gdje možete iskušati doživljaj kampiranja . Probudite se uz miris bilogorske šume i opuštajući pogled na imanje i Bilogoru.


NEDJELJA, 02. Lipnja 2019.
BILOGORA TRAIL - ove godine na manifestaciji ''Zelena blaga Bilogore'' imamo puno novih sadržaja, pa je tako naša Bilogora bogatija za još jednu aktivnost. Da, da, ove godine po prvi puta protrči kroz predivnu Bilogoru, prijavi se i budi sudionik prvog bilogorskog traila. Detalje donosimo uskoro.

Poučna staza „Vilinski put“ – otkrij bilogorska mitološka bića na Vilinskom putu koji smo upravo povodom „Zelenih blaga Bilogore“ pretvorili u poučnu stazu sa 8 zanimljivih točaka na kojima ćete upoznati Šumsku deklu, Vede, Malog s crvenom kapicom i ostalo društvo, te bilogorsku floru i faunu.


Animacija za djecu – mislili smo i na najmlađe. Za njih smo angažirali tetu animatoricu koja je pripremila razne dječje radionice, igre, pjesmice i slično, a zabavljati se mogu i na velikom dječjem igralištu uz ljuljanje, penjanje, nogomet, badminton i slično.


Osim navedenih sadržaja u oba dva dana, domaćini su pripremili bogatu ugostiteljsku ponudu koju čine jela pripremljena od lokalno proizvedenih namirnica te domaćih sokova i likera.


Pobjegnite za vikend na selo okruženo umirujućom bilogorskom prirodom i uživajte u aktivnom odmoru na imanju „Vila Bilogore“.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!