Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
23 km
Polazna lokacija
Nedelišće, dvorište Lovačkog doma
Kotizacija
30 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
278+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada "Stazama općine Nedelišće" 2019.

Već po tradiciji, biciklijadu vozimo u nedjelju, 5. svibnja 2019.

Okupljanje zakazujemo u dvorištu Lovačkog doma u Nedelišću odakle na vožnju startamo u 10.00 sati.

Mogućnost vožnje na dvije staze - u duljini 22,5 i 42 kilometra - primjerene je zahtjevnosti, vozi se po asfaltiranim površinama i makadamu.

Djeca i mladi do 16 godina starosti moraju nositi kacige!

Kotizacija za sudionike je 30,00 kuna u što je uključena okrjepa na punktovima u Črečanu (kod ribnjaka) i u Pušćinama (na nogometnom igralištu) te ručak koji će u Lovačkom domu pripremiti i posluživati članovi Lovačkog društva „Fazan“.

Predviđeno trajanje prve ovogodišnje biciklijade je do 15 sati.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!