Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 12:15
Dužina rute
80 km
Polazna lokacija
Ludbreg, centar
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
662+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

CRAZY HILLº centrum mundi biciklijade (Happy&Crazy)

U subotu, 1. lipnja vozimo bicikle i to na biciklijadi pod imenom BICIKLIJADA2 (Biciklijada na kvadrat). Ponovno se voze dvije rute – happy i crazy.
Happy ruta je zapravo naša tradicionalna ludbreška biciklijada koja će ove godini biti već 32. po redu, a Crazy ruta je 1. međunarodna biciklijada.

Obzirom da je 1. međunarodna biciklijada odnosno CRAZY ruta malo zahtjevnija, počinjemo od nje.
Duljina staze je cca 80 kilometara i staza nije zahtjevna, no prolazimo dvije županije i dvije države pa smo zato ograničili da se prijave isključivo punoljetne osobe, vožnja je naravno na vlastitu odgovornost..

Okupljanje sudionika i prijave će biti u CENTRU SVIJETA (Trg Svetog Trojstva). Krećemo u 12,15h prema Letenyu ( Ludbreg- Selnik – Sveti Đurđ – Prelog – Cirkovljan- Draškovec – Hemuševec – Goričan – LETENYE).

U 15,00 sati je
START 1. međunarodne biciklijade u centru Letenya (polazak prema Ludbregu ( Letenye- Goričan – Donji Kraljevec – Hemuševec – Draškovec – Oporovec – Prelog - Hrženica – Sveti Đurđ – Selnik- LUDBREG).

Važno je znati da je osigurana medicinska pratnja biciklista, osigurana je mobilna okrjepa te okrjepne stanice u Prelogu u hotelu Panorama na polasku i na povratku u odmorištu za bicikliste u Oporovcu.

U vrijeme kada će sudionici Crazy rute klačiti prema cilju, u Centru svijeta u 16,30sati počinje okupljanje sudionika 32. tradicionalne ludbreške biciklijade odnosno Happy rute od cca 12,5 km.

START 32. Ludbreške biciklijade je u 17,00sati, a trasa rekreativne biciklističke vožnje ide iz centra svijeta – Globočec – Čukovec – Sv. Petar – Apatija – Slokovec – Sigetec Ludbreški – Selnik – pa natrag u Centar svijeta.

U Happy ruti mogu sudjelovati svi, i maleni i veliki!

Važno je znati da je osigurana medicinska pratnja biciklista, ali su osigurane i okrjepne stanice u Sv. Petru kod restorana Lav i kod caffe bara Sigečak u Sigecu Ludbreškom.

Na povratku u cilj će vas dočekati odličan grah, ali još bolje i zabavni program koji će zasad ostati u tajnosti. Pripremamo razna iznenađenja za one sportskog duha, ali i za one malo manje sportskog duha tako da će za svakog biti ponešto.

Pripremljene su i odlične nagrade/tombole za sudionike Biciklijade2, a znati ćemo da ste sudjelovali jer će svaki sudionik dobiti svoj broj ko ji će morati istaknuti na bicikl.

Naravno, moramo napomenuti da se vozite na vlastitu odgovornost, ali i savjetovati da obavezno nosite kacigu jer znamo da kaciga glavu čuva.

Dakle, pripremite svoje bicikle, napumpajte gume i vidimo se u Ludbregu!! I DA, NE ZABORAVITE KACIGU!!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!