Od 21.3.2020. na snazi je COVID-19 STROGA KARANTENA. Zabranjuje se održavanje svih javnih događanja i okupljanja na javnim površinama, te se obustavljaju sva sportska natjecanja i treninzi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 11:00
Dužina rute
30 km
Polazna lokacija
Virovitica, ispred gimnazije
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
231+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada Veliko srce Malom srcu

KEKS u suradnji sa udrugom Veliko srce Malom srcu organizira biciklijadu humanitarnog karaktera povodom Svjetskog dana zdravlja u nedjelju 07.04.2019.

Start biciklijade je na šetnici ispred gimnazije u 11 h.

Okupljanje sudionika i registracija od 10 h.

Ruta biciklijade je od Virovitice, preko Rezovca, Borove, Pčelića sa ciljem u parku u Suhopolju gdje je organiziran ručak za sve sudionike.

Kratka pauza je u Borovi ispred trgovine.

Dužina biciklijade je 15 km u jednom smjeru plus povratak koji je također skupni i predviđen je za 15 h.

Biciklijada se vozi pod policijskom pratnjom laganim tempom. Svi sudionici su obavezni poštivati prometna pravila. Kaciga je obavezna za sve sudionike mlađe od 16 godina.

Biciklijada je humanitarnog karaktera, skupljamo donacije i kompletan iznos će na cilju biciklijade biti predan predstavniku udruge Veliko srce Malom srcu.


Donacija nema određeni iznos. Svako od sudionika može donirati koliko želi i kolike su mu mogućnosti.

Udruga Veliko srce Malom srcu je neprofitna, humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima. Osnovana je 1994. godine u Zagrebu, kao takva je jedna od najstarijih u Hrvatskoj.

Više informacija o udruzi možete pogledati na web stranici : http://velikosrce-malomsrcu.hr/

Partneri bicikijade : Virovitičko – podravska županija, Turistička zajednica Virovitičko – podravske županije, Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko – podravske županije, Sportska zajednica grada Virovitice, Turistička zajednica Opčine Suhopolje i Diba d.o.o. Suhopolje.

Dođite, vozite s nama, donirajte i budite dio ove humanitare biciklijade.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!