Od 21.3.2020. na snazi je COVID-19 STROGA KARANTENA. Zabranjuje se održavanje svih javnih događanja i okupljanja na javnim površinama, te se obustavljaju sva sportska natjecanja i treninzi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 09:30
Dužina rute
25 km
Polazna lokacija
Antunovac, pokraj zgrade općine
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
507+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Tragom pustara - rekreativno edukativna biciklijada 2019.

Udruga „Korijeni pustare“ u spomen na nestale pustare organizira 6. rekreativno – edukativnu biciklijadu pod nazivom „TRAGOM PUSTARA“.

Pravac kretanja:
Antunovac – Seleš – Stari Seleš – Kudeljara – Betin dvor (paljenje svijeća na spomen obilježje Domovinskog rata) – Tenja – Orlovnjak ( posjet farmi muznih krava) – Novi Seleš – Salaš (Antunovac, ugao Školske i Kolodvorske ulice)

Start: u 9,30 na prostoru pokraj zgrade Općine Antunovac

Programom je predviđena lagana vožnja asfaltom uz zaustavljanje na mjestima bivših Pustara uz kratku priču o svakoj od njih.

Dolazak na Salaš (budući „Pustaraški ćošak“) predviđen je između 12.00 -12.30
sati.

Na put ponijeti komad kruha, slanine, kobasice . . . a sve ostalo čeka na odredištu – pripremljen prostor, vatra, zašiljene šibe za pečenje, živa glazba, piće po popularnim cijenama i zajedničko druženje.

Pozivamo vas i vjerujemo da ćete sudjelovanjem na ovoj biciklijadi razveseliti sva ona srca ispunjena žalom za nestalim pustarama i da ćete, kao prijatelj, zajedno s nama pomoći da se i na ovaj način sačuva uspomena na danas već u sjećanju izblijedjele, ali nikad zaboravljene pustare…


U slučaju kiše, biciklijada se odgađa za slijedeću subotu, 20. travnja 2019. u isto vrijeme.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!