Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Malinska
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
219+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Đir po Dubašnici

Start 11:00h
Rekreativna vožnja 14 km
Malinska - Porat - Fumak - Sablići - Sv. Anton - Ljutići, Kremenići, Malinska
Sportska vožnja 34 km
Malinska - Porat, Sv. Anton - Ljutići, Kremenići, Kijac - Malinska

Đir po Dubašnici je biciklijada koja se već tradicionalno održava u Malinskoj u svrhu promoviranja biciklizma i Malinske kao spoj sporta, rekreacije i ugodnog smještaja za sve vrste aktivnih turista. Područje Malinske i Dubašnice nudi veliki izbor zanimljivih staza raznih stupnjeva težine i zahtjevnosti, puteva i cestica za vožnju i trening biciklista. Posebno je interesantna za bicikliste rekreativce tj. Kategoriju hobby turist te za obitelji s djecom, malim biciklistima budući da većina staza ima minimalnu visinsku razliku i uglavnom se protežu kroz šumarke koji i usred ljeta pružaju ugodan hlad tijekom bicikliranja. Na našim biciklijadama Đir po Dubašnici svake godine ugostimo i više od 200 biciklista i njihovu pratnju. Predstavnici TZO Malinska-Dubašnica zajedno sa ugostiteljima i turističkim djelatnicima raznih profila svake se godine iskažu kao izvrsni domaćini te sve sudionike počaste okrijepama duž staze, kušanjem domaćih delicija te ručkom i pićem na kraju biciklijade. Važno je naglasiti da nema nikave startnine ni kotizacije za sudionike,a za svih je osiguran praktičan poklon (majica, kapa i sl.), okrjepa duž staze, ručak i piće.
Očekujemo vas i ove godine u velikom broju, s ispravnim biciklama, zaštitnim biciklističkim kacigama te naravno, s puno dobre volje!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!