Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Polazna lokacija
Novi Sad, autobuska stanica preko puta Hladnjače
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
313+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Čvarak fest (Kać) 2018.

Skup u Novom Sadu kod autobuske stanice preko puta Hladnjače u nedelju u 09:50 do 10:00 + još malko

laganim tempom do Kaća nekih 11km do mesta gde se održava Čvarak fest.

Naravno ko hoće da se natovari sa bonama od gice za poneti, neka ponese neki rančić il bisage da bude lakše a ko hoće tamo da založi (a tu sam i ja) neka ponese luka i soli, ljuta paprika po želji (mada to i ne mora) a leba ćemo kupit u Kaću.

Povratak ... neka bude dok je dana ;)
Vidimo se

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!