Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
40 km
Polazna lokacija
Bilje, Pustara Podunavlje
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
150+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Baranjskim pustarama 2018.

Start biciklijade: subota, 27.10 10:00h Pustara Podunavlje (preko puta restorana Kormoran)

Ruta biciklijade: Podunavlje - Tikveš - Kozjak - Sokolovac - Jasenovac - Mirkovac - Zlatna Greda
Na kraju biciklijade osigurana okrijepa. Dio biciklijade nije na asfaltu tako da je MTB bicikl obavezan. Tempo lagan, na svakoj pustari kratka pauza uz petominutno predavanje (edukativno-rekreacijski karakter)

PRIJAVA NA BICIKLIJADU: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqsJcq2YvCgFfRTTPf_8SmMTHCN56HGVdrcWPSdYf9DNd8og/viewform

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!