Polazak
(subota) 10:00
Polazna lokacija
Zadar, ispred Trga pet bunara na poluotoku
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
236+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

8. Biciklijada Zadar - Paklenica

Kao i proteklih godina nastavljamo sa organizacijom već tradicionalne biciklijade Zadar-Paklenica koja će se održati u subotuu 20.10.2018. sa startom u 10 sati ispred Trga pet bunara na poluotoku.

Planirani dolazak pred ulaz u NP Paklenica biti će oko 13 sati, a stanke tijekom vožnje kao i dosad su Crno, Murvica, Zeleni hrast i Maslenički most.

Za organizirani povratak autobusom nazad u Zadar u 15,00 sati ispred ulaza u NP Paklenica pobrinuti će se općina Starigrad dok će bicikle biti transportirane kamionom.

Dolazak u Zadar i iskrcaj bicikla biti će ispred prostorija Bk Zadar na adresi Put stanova 3.

Organiziranog povratka u Zadar biciklama nema, dakle oni sudionici biciklijade koji se žele vratiti nazad biciklama dužni su pridržavati se prometnih pravila kao sudionici u prometu i voze na vlastitu odgovornost.

Prijave za biciklijadu primaju se u dućanu “Bianchi” do petka 19.10. u 12 sati.

U prijavi uz potpis treba navesti ime i prezime,godinu rođenja i podatak da li se sudionik biciklijade namjerava vratiti autobusom u Zadar.

Broj sudionika je ograničen na 100.

Svi sudionici biciklijade dobiti će poklon majice kao uspomenu na sudjelovanje u biciklijadi, majice sponzorira Nacionalni park Paklenica povodom obilježavanja 69 godina od osnutka Nacionalnog parka.

Nakon dolaska na cilj u Paklenici sve sudionike će dočekati topli obrok (planinarski fažol) kojeg će spremiti vrijedni djelatnici hotela “Vicko” iz Starigrada.

U pratnji biciklijade biti će vozilo HGSS-a i klupsko vozilo Bk Zadar.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!