Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:30
Dužina rute
20 km
Polazna lokacija
Osijek, Trg Sv.Trojstva (Tvrđa)
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
70+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Bajsom za pobjede

Gradski Savez za sportsku rekraciju „Sport za sve” Osijek i Udruga Pobjede, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka

u subotu, 29. rujna 2018. organiziraju biciklijadu BAJSOM ZA POBJEDE


Na redu je već deseta aktivnost akcije „Zdravko je krenuo“ !

Povodom 04.10., Međunarodnoga dana životinja, Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek i udruga “Pobjede” pozivaju sve građane, učenike, studente, ukratko - sve one koji imaju bicikl, a posebno one koji vole pse, da dođu na rekreativnu vožnju biciklima koja će se održati na relaciji:

TVRĐA– OSJEČKI AZIL - TVRĐA

Naljepnicu za bicikl s oznakom udruge Pobjede koju će svi sudionici dobiti na startu biciklijade po dolasku u azil zamijenite za ručak i kolače!

Program biciklijade:
10,00 sati: Trg Sv.Trojstva ( Tvrđa ) okupljanje, podjela ekukacijsko-promotivnog materijala
10,30 sati: polazak prema nemetinskom azilu za napuštene pse
11,15 sati: dolazak u azil, okrijepa, razgedavanje azila, šetnja s psima, druženje
12,15 sati: besplatni fini vege kotlići i kolači za sve bicikliste, šetnje pasa
13,30 sati: organizirani polazak za Osijek
14,15 sati: dolazak u Tvrđu

Postoji mogućnost besplatne posudbe bicikla (uz osobnu iskaznicu i uz prethodnju najavu)) u GSSR “Sport za sve” – Istarska 1, Osijek na dan polaska od 09,30 – 10,00 sati

Vozi se asfaltom, makadamom i zemljanim putovima - preporuka MTB ili drugi terenski bicikli, preporučamo i uporabu biciklističke kacige. Dužina rute u jednom smjeru iznosi oko 10 km, za što će nam trebati 45-60 min.

Sudionici biciklijade voze na vlastitu odgovornost i organizatori ne odgovaraju za štetu koju vozač nanese sebi ili trećoj osobi.

Podsjećamo da u godini treba skupiti najmanje 10 žigova u rekreacijskom kartonu (ako ga nemate – dobit ćete ga na startu biciklijade) kako bi se osvojio status „Superzdravko“ i ušlo u završno izvlačenje za brojne nagrade: karte za bazen, klizalište, utakmice osječkih sportskih klubova, članarine u fitnessima, u sportskim klubovima, sportsku opremu itd.

Kako se radi o problemu od općeg interesa, a odnos prema napuštenim životinjama mjerilo je civiliziranosti i napretka zajednice, pozivamo sve građanke i građane grada Osijeka da nam se pridruže i podrže ovu inicijativu te da zajedno Osijek učinimo sretnijim za sve njegove stanovnike!

ZDRAVKO JE KRENUO – KRENI I TI!!!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!