Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
18 km
Polazna lokacija
Kastav, šetalište Fortica
Kotizacija
50 kn
Organizator kontakt
Broj pregleda
259+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Kastavska biciklijada "Belica bike" 2018.

Turistička zajednica grada Kastva, u suradnji s Sportsko rekreacijskim klubom „RIKA“ te uz potporu Grada Kastva, u nedjelju 30. rujna organizira edukativno – rekreativnu Kastavsku biciklijadu „Belica bike“.

Kastavska biciklijada uz svoj neizostavni rekreativni, sadrži i edukativni dio o Kastavštini te povijesti šume Loza i Lužina, koju će na najbolji način predstaviti licencirani biciklistički vodiči.

Rujanska biciklijada nosi naziv autohtone vinske sorte Kastavštine, belice, najavljujući tako nadolazeći vikend obilježavanja najvećeg kastavskog praznika - BELE NEDEJE.

Predviđeno okupljanje biciklista je na šetalištu Fortica s početkom od 9:00 sati, a početak biciklijade u 10:00 sati.

Potrebno je napomenuti kako su dobrodošli sudionici svih uzrasta i razina fizičke spremnosti.

Za najmlađe je sudionike osmišljen poseban program, a ostali će biciklisti odvoziti rutu prikazanu u galeriji, dužine nešto kraće od 18 kilometara. Sudionike će stazama provesti licencirani biciklistički vodiči.

Planirani povratak biciklista u Kastav je između 13:30 i 14:00 sati, kada je predviđen ručak sudionika.

Kotizaciju u iznosu od 50 kuna za odrasle i 30 kuna za sudionike mlađe od 12 godina, koja uključuje ručak i okrijepu, moguće je, po izvršenju prijave imenom i prezimenom, te godištem na mail tajnik.srk.rika@gmail.com uplatiti na SRK RIKA, Ćikovići 20, Kastav, račun HR2024840081107456555, te na dan događanja prije samog početka biciklijade.

Svi sudionici sudjeluju na biciklijadi na vlastitu odgovornost uz obaveznu upotrebu biciklističkih kaciga. Također, preporuka sudionicima svakako je da, ukoliko su u mogućnosti, sa sobom ponesu i dodatnu zračnicu.

Za prijave do 3 dana prije događanja Organizator se obvezuje pribaviti poklon za sudjelovanje!

Sve ostale informacije vezane za sudjelovanje na biciklijadi moguće je dobiti u Turističkom uredu TZ grada Kastva, osobnim dolaskom, putem kontakt telefona: 051 / 691 - 425 ili putem e-maila: info@kastav-touristinfo.hr

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!