Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 12:00
Polazna lokacija
Mostar, ispred tržnog centra Mepas Mall
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
72+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Svjetski dan bez automobila 2018.

Biciklistički klub Mostar u suradnji sa Sportskim Savezom Grada Mostara u subotu 22.9.2018. organizira biciklijadu koja će se kretati kroz Grad Mostar povodom Svijetskog dana bez automobila.
Start biciklijade je planiran u 12:00h ispred tržnog centra Mepas Mall.

Istoga vikenda (28. i 29. listopada 2017.) u organizaciji agencije za PR i event management PRimera po prvi put se u Mostaru u hotelu Mepas organizira Sajam za poboljšanje kvalitete života pod nazivom “Good life”. Kroz ponudu te popratne sadržaje sajam promiče ideju razvoja svijesti o kvalitetnijem načinu življenja, što svojim djelovanjem čine i naši izlagači, sponzori i pokrovitelji.

Bitno je naglasiti da je naša biciklijada dio programa sajma "Good Life", a svakako će svi naši učesnici moći posjetiti sajam Good Life i biti dio ovog pozitivnog pokreta. Zanimljiva i bogata ponuda izlagača i sponzora bit će popraćena popustima, nagradnim igrama, degustacijama.

Vidimo se u SUBOTU 22.9.2018. ispred tržnog centra Mepas Mall sa početkom u 12:00h.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!