Polazak
(srijeda) 00:01
Trajanje
3 dana
Polazna lokacija
Srbija, svatko od svoje kuće
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
59+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

SAMO NE AUTOM vol. 4 - Dan bez automobila Javno · Organiziraj

Da li ste znali da jedan od najjednostavnijih načina da doprinesemo očuvanju životne sredine jeste vožnja bicikla? Da li znate da se 22. septembar u svetu obeležava kao Dan bez automobila?

Upravo u susret ovom datumu, zadovoljstvo nam je da pozovemo Vašu kompaniju/organizaciju da prijavi svoj tim za učešće u takmičenju „Samo ne autom“, u organizaciji Fondacije Heinrich Böll, Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), Bajsologije i Ulice za bicikliste, i time se priključi globanoj inicijativi za očuvanje životne sredine kroz upotrebu ekološki održivih sredstava prevoza.
Jedan od najjednostavnijih načina da doprinesemo očuvanju životne sredine jeste vožnja bicikla.

Vožnja bicikla ili pešačenje do posla ne samo da utiču na očuvanje životne sredine i smanjenje gužvi, već i na zdravstveno stanje zaposlenih i njihov učinak. Zato učestvovanjem u akciji #SamoNeAutom može biti jedna od najboljih odluka koju ćete doneti kao tim.

Učesnici će za taj dan biti jedino obavezni da na svoje Android i iPhone mobilne uređaje instaliraju našu besplatnu aplikaciju. Podaci su nam potrebni da bismo formirali timove I pratili rezultate takmičenja, kao i da bismo učesnicima poslali lozinke sa kojima će se logovati na mobilnu aplikaciju Samo ne autom.

Takmičenje će ove godine trajati tri dana, od 19. do 21. septembra.


Formular: https://bajsologija.typeform.com/to/z6ynOv
Više informacija: http://bajsologija.rs/samo-ne-autom/

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!