Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 14:00
Dužina rute
35 km
Polazna lokacija
Salinovec, parkiralište nove škole
Kotizacija
30 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
265+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

7. Biciklijada " Med skrajski bregi "

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec organizira tradicionalnu sedmu biciklijadu „ Med skrajski bregi “ u nedjelju 30.09.2018. godine sa početkom u 14:00 sati, biciklijada se trebala održati 02.09. ali je odgođena zbog vremena.

Prijave su u Salinovcu na parkiralištu nove škole od 13:00 do 13:45 sati, a pošto je za 120 sudionika osigurano topli obrok i majica bicilkijade mole se sudionici da na prijavu dođu čim prije.

Ruta biciklijade je sljedeća: Salinovec – Margečan – Podevčevo – Pece - Stažnjevec –Salinovec u dužini od 35 kilometara oko 2 sata vožnje, sa malim odmorom kod Josipa Ostroškog iz Podevčeva koji ima mlin na vodu i hidroelektranu.

Djeca mlađa od 16 godina obavezno moraju nositi zaštitnu kacigu, djeca od 6. razreda i mlađi mogu voziti samo uz pratnju jednog od roditelja, djeca 7. i 8. razreda i do 17. godina mogu voziti samo uz potpisanu suglasnost roditelja koja se potpisuje kod prijave.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!