Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 18:00
Polazna lokacija
Grebaštica, kod fontane
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
65+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada "Biciklom kroz Grebašticu" 2018.

BK Fortica u suradnji sa TZ Grebaštica organizira Biciklijadu "Biciklom kroz Grebašticu".

Pozivamo sve goste i sugrađane da nam se pridruže u laganoj vožnji biciklima po Grebaštici.

Okupljanje je kod fontane od 17 sati, gdje će po završetku vožnje biti i glazbeni program te ćemo se okrijepiti roštiljem i pivom!

Start biciklijade je u 18:00 kod fontane u Grebaštici.

NAPOMENA: Djeca mlađa od 14 godina u biciklijadi mogu sudjelovati isključivo uz pratnju roditelja/staratelja i korištenje biciklističke kacige.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!