Polazak
(subota) 11:00
Polazna lokacija
Virovitica, Palača Pejačević
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
57+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Put Šarana biciklijada

Kako ne biste mislili da su sve aktivnosti u sklopu Put Šarana Outdoor Weekenda organizirane za one „nabrajanije bicikliste“ koji žure za medaljama, za sve druge tu je biciklijada. Biciklijadu organizira BK BOR u suradnji sa bike portalom Nippy Adventures.

Podsjećamo Put Šarana Outdoor Weekend je sportski događaj koji se odvija na Virovitičkim ribnjacima od 18. do 19. kolovoza, na kojemu možete sudjelovati u biciklističkoj ili trkačkoj utrci.
BICIKLIJADA ZA VELIKE I MALE

Biciklijada je organizirana u subotu 18.8. u 11 sati u Virovitici, a završava na lokaciji utrke Put Šarana na Virovitičkim ribnjacima.

Biciklijada je namijenjena svima, malim i velikim biciklistima, jer ruta neće biti zahtjevna.

Okupljanje biciklista od u 10:30 sati u Palači Pejačević u Virovitici, gdje će vas dočekati ciklovodič in Nippy Adventure-a koji će predvoditi biciklijadu.

Dolaskom na ribnjake moći ćete sudjelovati u posebnim biciklističkim disciplinama.

BK BOR pripremio je za vas disciplinu bacanje rame u dalj te bacanje guma na ramu, stoga će i sudionici biciklijade imati priliku osvojiti neku nagradu.

Naravno, poželjni su i dobri navijači koji će podržati bicikliste natjecatelje.

Ukoliko tražite još biciklističkih aktivnosti, podsjećamo kako će u petak (https://putsarana.com/psow2-dogadanja-u-petak-17-kolovoza/) u Virovitici, kod sata, biti organizirana dječja utrka te utrka usporka gdje tražimo najsporijeg biciklista.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!