Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
6 km
Polazna lokacija
Kanfanar , trg Marka Zelka
Kotizacija
- - - -
Website
Organizator kontakt
Broj pregleda
59+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Dječja rekreativna biciklijada 2018.

Kanfanarci posebnu pozornost posvećuju svojim najmlađim žiteljima i njihovim prijateljima.

Iz tog razloga organiziraju popularnu dječju biciklističku rekreativnu manifestaciju u povodu tradicionalne pučke fešte Jakovlja.

Organizator, Biciklistički klub Axa, prilagodio je stazu najmlađim uzrastima pa je tako staza duga tek 6 km i na njoj se prelazi neznatna visinska razlika od 30 m.

Vozi se asfaltiranom cestom, a mladi biciklisti započinju i završavaju svoju avanturu u Kanfanaru i usput prolaze i kroz Mariće.

Prijave se vrše putem e-adrese grafika@pu.t-com.hr ili neposredno prije početka biciklijade

pratnja DVDa i BK AXA

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!