Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja)
Polazna lokacija
Krašić
Kotizacija
50 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
345+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

4. brdska biciklijada u Krašiću

I ove godine kreće, već tradicionalna 4. Biciklijada Krašić. Iz već poznatih razloga prozvali smo je 'Brdska biciklijada' jer pred učesnike postavlja izazove svladavanja zahtjevnijih brdskih terena.

Nadamo se da ćete odabirom ovogodišnje rute biti zadovoljni, jer smo se odlučili za novu trasu koja će Vam pružiti mogućnost upoznavanja novih biciklističkih terena u okolici Krašića, Ozlja i dijelom pograničnog pojasa sa R. Slovenijom.

Molimo da prije prijave pročitate propozicije i pogledate mapu i profil staze. Dužina staze iznosi 39km ali se radi o konstantno brdskom terenu za koji je preporučljiv MTB ili treking bicikl.
Start 9:30 u Krašiću glavni trg
Cilj 13:30 u Krašiću glavni trg
Dužina 39 km

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!