Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 13:00
Dužina rute
50 km
Polazna lokacija
Draškovec, ispred crkve sv. Roka
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
76+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

20. Župna biciklijada župe Sv. Roka

U nedjelju 10.06.2018. godine na poticaj župnika i u organizaciji Župe sv. Rok Draškovec održat će se 20. Biciklijada Župe Draškovec. Ovo je druga ovogodišnja biciklijada.Sam polazak je u nedjelju u 13 sati ispred crkve sv. Roka u Draškovcu gdje će uz pratnju redara slijediti vožnja kroz Hemuševec do Donjeg Kraljevca.

U Donjem Kraljevcu će se biciklijadi ispred crkve sv. Magdalene priključiti svi preostali biciklisti te će se kroz Hodošan, voziti do graničnog prijelaza Goričan pa kroz Letenye do Kistolmacsa u Republici Mađarskoj.

Biciklisti će se nakon kraćeg odmora vratiti istom rutom svojim kućama.Dužina ukupne biciklističke rute je oko 50 kilometara.Ovom se prilikom mole svi sudionici biciklijade da poštuju odredbe Zakona o sigurnosti prometa na cestama, pogotovo prometna pravila i propise, nose reflektirajuće materijale (prsluk) , biciklističke kacige te da pripaze na sebe i druge sudionike u prometu.

Potrebno je za prijelaz državne granice ponijeti važeću osobnu kartu ili putovnicu.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!