Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
30 km
Polazna lokacija
Petrinja, kod spomenika Stjepanu Radiću
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
500+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada " Od Radića do Radića " UPDATE!

Zbog najave lošeg vremena odgađamao biciklijadu Od Radića do Radića za novi termin , 1. 7 2018

Sisačko-moslavačka županija i Kulturni centar braće Radić u suradnji s biciklističkim klubom „Roda“ organiziraju biciklijadu pod nazivom „Od Radića do Radića“.

Biciklijada se organizira povodom dana Sisačko-moslavačke županije i rođenja Antuna i Stjepana Radića, beskompromisnih boraca za hrvatska prava, koji su 11. lipnja rođeni u Trebarjevu Desnom.
Program:

Okupljanje u Petrinji kod spomenika Stjepanu Radiću u Radićevoj ulici do 10 sati. Polazak u 10 sati .

Dužina staze je 30 km , pretežno ravno osim uspona u Brestu Pokupskom.

Sudionici koji se žele priključiti u Sisku mogu to učiniti kod crkve sv. Kvirina na Zelenom brijegu u 11:00 sati gdje će biti okrjepa za ekipu koja dolazi iz Petrinje u obliku sokova i kolača.

Na startu u Sisku i Petrinji sudionici biciklijade se prijavljuju i dobivaju brojeve za sudjelovanje u nagradnim igrama na cilju u Trebarjevu Desnom.

Domaćini će nas dočekati glazbom i specijalitetima njihovog kraja, a za najmlađe će biti organizirane nagradne igre gdje će najsretniji moći osvojiti vrijedne nagrade sponzora.


Cijelim putem red će održavati licencirani bike vodiči iz Bikearounda i BK Roda.

Trasa:
Petrinja Radićeva ul. , Turkulinova , Šandora Đalskog , Gajeva , Gupčeva, Most Brest , Brest Pokupski , Vurot , Stara Drenčina, Staro Praćno , Most Odra , lijevo u Ive Ogulinca , desno u grada Vukovara , lijevo u Odranska , desno u Berislava Pavičića , lijevo u Bakranovu , desno u Lonjsku do crkve sv. Kvirina .

Kad se priključe sudionici iz Siska nastavlja se Lonjskom pa lijevo do ul. Marijana Celjaka i dalje kroz Tišinu Kaptolska , Žirčicu , Martinsku Ves desnu do Trebarjeva Desnog.
Molimo sve zainteresirane da se prijave na mail bk-roda@net.hr kako bi osigurali dovoljan broj majica i obrok na cilju .

Povratak nije organiziran, ali ukoliko neka grupa izrazi želju za tim može se dogovoriti sa bike vodičima da ih otprati natrag .

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!