Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 09:30
Dužina rute
26 km
Polazna lokacija
Našice, ispred robne kuće
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
90+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Antunovska rekreativna MTB biciklijada

Antunovska rekreativna MTB biciklijada ''Sv.Ante na biciklu''

BK Našice organizira Antunovsku MTB rekreativnu biciklijadu

Biciklijada je namjenjena svim uzrastima, želja nam je da se okupe cijele obitelji, a dužina staze je 26km, te ista nije tehnički zahtjevna. Tempo vožnje će biti prilagođen svima, a dozvoljeno je i guranje bicikla.

Biciklijada je podjeljena u dvije etape.

Prva etapa je od centra Našica do izletišta Crna klada (cca 16km), gdje ćemo imati mali piknik, osvježiti se sokovima i ispeći kobasice na ražnju.

Za sve sudionike će biti osiguran par kobasica, kruh, Maričin sok od jabuke i voda. Na izletištu ćemo se malo duže zadržati, zabaviti i družiti... Poželjno je ponjeti dekicu, kremu za sunčanje, sprej protiv komaraca i sl.

Druga etapa je od izletišta do centra Našica gdje se i rastajemo.

Svi sudionici biciklijadu voze na vlastitu odgovornost. Dužni su poštivati prometna pravila i Zakon o sigurnosti prometa na cestama. Za sudionike mlađe od 16. godina obavezna je kaciga.

Plan aktivnosti:
9:30h okupljanje ispred robne kuće u Našicama i polazak
10:45h dolazak na Crnu kladu i druženje
13:00h povratak u Našice

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!!!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!