Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 09:00
Polazna lokacija
Zagreb (grad), Gajnice ispred Super konzuma
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
379+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

9. Transverzala

Dragi moji vrijeme je za 9. po redu Transverzalu u organizaciji BK Sutle. Parna godina i neparna transverzala pa je pokret iz Gajnica ispred Super konzuma.

https://goo.gl/maps/uYMtFzeov5R2

Okupljanje je od 8.30 do 9.00 kad je planiran pokret.

Vožnja je rekreativna i nema natjecateljski karakter tako da je satnica složena tako da svi stignu odvoziti u zadanom vremenu. Od prošle godine smo uveli praksu time limita kako se kolona nebi razvukla.

VAŽNA NAPOMENA: Transverzala nije lagana vožnja i zahtjeva dosta kondicije i dobro pripremljen bicikl za brdsku vožnju. Obavezna je kaciga, nešto rezervne odjeće, dosta vode i po mogućnosti nešto za jelo (sevdvić, energetske pločice ili sl.)

Za sve one koji se odluće sa nama voziti a u slučaju da iz nekog razloga ne mogu dalje ili kasne za satnicom pripremili smo informaciju o rutama kojim se mogu vratiti nazad u grad.

Još jednom napominjem da je Transverzala zahtjevna vožnja sa puno uzbrdica i nizbrdica, blata, kamenja po putu i srušenih drveća i svakako planirajte cijeli dan ako ju mislite cijelu proći.

Vidimo se u Nedelju !!!!!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!