Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
20 km
Polazna lokacija
Osijek, Trg Sv.Trojstva ( Tvrđa )
Kotizacija
- - - -
Broj pregleda
69+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada “Bajsom za zdravlje”

Na redu je peta aktivnost akcije „Zdravko je krenuo“ ! Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek poziva sve građane, učenike, studente, ukratko - sve one koji imaju bicikl, da dođu na rekreativnu vožnju biciklima koja će se održati na relaciji:
OSIJEK – UŠĆE KARAŠICE – OSIJEK


Program biciklijade:
10,00 sati: polazak: Trg Sv.Trojstva ( Tvrđa )
11,00 sati: dolazak na ušće ( Udičarski dom ), ručak “iz ranca”, kupanje na Dravi za hrabre...
15,00 sati: povratak
16,00 sati: dolazak u Osijek

Vozi se šetalištem uz Dravu do MNK Neptun, nasipom pored Pampasa do Višnjevca i kroz šumu do vikend naselja Karašica – Udičarski dom.

Dužina rute u jednom smjeru iznosi 10 km, za što će nam trebati oko 60 min.
Za ručak i za osvježavajuća pića treba se pobrinuti svatko za sebe...

Postoji mogućnost besplatne posudbe bicikla (uz osobnu iskaznicu i uz prethodnju najavu) u GSSR “Sport za sve” – Istarska 1, Osijek na dan polaska od 09,30 – 09,50 sati

Vozi se asfaltom, makadamom i zemljanim putovima - preporuka MTB ili drugi terenski bicikli, preporučamo i uporabu biciklističke kacige.

Sudionici biciklijade voze na vlastitu odgovornost i organizatori ne odgovaraju za štetu koju vozač nanese sebi ili trećoj osobi.

Podsjećamo da u godini treba skupiti najmanje 10 žigova kako bi se osvojio status „Superzdravko“ i ušlo u završno izvlačenje za brojne nagrade: karte za bazen, klizalište, utakmice osječkih sportskih klubova, članarine u fitnessima, u sportskim klubovima, sportsku opremu itd.
ZDRAVKO JE KRENUO – KRENI I TI!!!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!