Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
10 km
Polazna lokacija
Koprivnica, Zrinski trg
Kotizacija
30 kn
Facebook
Broj pregleda
127+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

1. Humanitarna biciklijada Društva multiple skleroze

U povodu obilježavanja Svjetskog dana multiple skleroze, Društvo multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije, uz pratnju Biciklističkog kluba „Rotor“ organizira 1. Humanitarnu biciklijadu „Biciklirajte sa nama, biciklirajte za one koji ne mogu“ koja će se održati u nedjelju, 27. svibnja 2018. godine.

Biciklijada kreće u 10 sati sa Zrinskog trg u Koprivnici prema Planinarskoj kući „Rudi Jurić“ (druga baraka na Vinici), s time da je biciklistička ruta: Zrinski trg – Ulica Ante Starčevića – mali pothodnik – Varaždinska cesta – Ulica kneza Branimira – Ulica Vinica – druga baraka.

Za djecu mlađu od 16 godina obavezna je kaciga, a prijaviti se može putem e-maila na adresu: dmsh-kc-kz@kc.t-com.hr, a najkasnije do 21. svibnja.
Prikuplja se i humanitarni prilog od minimalno 30 kuna po sudioniku.

Biciklijada je organizirana u svrhu promocije Društva multiple skleroze i aktiviranja članova, a za sudionike je predviđeno i zajedničko druženje i piknik u Planinarskoj kući „Rudi Jurić“.

Pozivamo sve Vas otvorenog uma i srca da nam se pridružite i potpomognete ovu akciju.

„BICIKLIRAJTE SA NAMA, BICIKLIRAJTE ZA ONE KOJI NE MOGU“
Zajedno „Možemo Sve“ pa i biciklirati do druge barake

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!