Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
23 km
Polazna lokacija
Nedelišće, dvorište Lovačkog doma
Kotizacija
30 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
295+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Proljetna biciklijada Stazama općine Nedelišće 2018.

Proljeće je stiglo, a svi ljubitelji biciklizma znaju što to znači – prva Proljetna biciklijada „Stazama općine Nedelišće“.

Ove godine bicikliramo u subotu, 12. svibnja s početkom u 10,00 sati. Na već dobro poznatim 'utabanim' stazama očekuju vas dvije rute: kraća u duljini od 22,5 km i duža od 42,5 km.

Staze su ravničarske, lagane zahtjevnosti, a prolaze asfaltiranim prometnicama i makadamom.
Prošle godine dali ste nam dobar feedback, pa će nam i ovog puta START/CILJ biti u dvorištu Lovačkog doma u Nedelišću.

Kako bi se izbjegla gužva pri upisu i preuzimanju bonova, svi zainteresirani svoje bonove mogu kupiti između 07. i 11. svibnja u turističkom uredu na adresi Maršala Tita 60.

Kotizacija po sudioniku iznosi 30,00 kn u što je uključena okrjepa na punktovima u Črečanu i Pušćinama, te već tradicionalno ručak na kraju rute u Lovačkom domu.

Provedite dan u rekreaciji i ugodnom druženju.

Važna napomena: Djeca do 16 godina moraju obavezno nositi kacige!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!