Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Polazna lokacija
Novi Sad
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
81+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Mapiram da mogu lakše da bajkiram!

Nema biciklističke staze u vašoj ulici?
Svaki put kad idete na posao naletite na onu baš gadnu rupu i povredite sebe i svog dvotočkaša?
Da li ste naleteli na visoke ivičnjake, rupe koje su tu već ihahaj ili nedovršene staze?
Na putu do škole/fakulteta sa biciklom, nema kvalitetne rute bez nekih nedostataka?

Ima rešenja!

Drugu godinu zaredom, udruženje građana Novosadska biciklistička inicijativa organizuje “Mapiranje biciklističkih staza” .

Volonteri entuzijasti baviće se pregledom stanja biciklističke infrastructure I mapiranja problema na biciklističkim stazama, trakama I pratećoj biciklističkoj infrastrukturi.

Sastanak volontera biće održan u subotu, 19. oktobra u 17 časova, u prostorijama Novosadske biciklističke inicijative – Kosančić Ivana 7.
Ovaj sastanak je otvorenog tipa, te ovim putem pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže. Nema potrebe za formalnim prijavljivanjem.

Prošle godine novosadski biciklisti su aktivno I direktno uzeli učešće u rešavanju problema na stazama radi dobijanja generalnog preseka stanja, čiji je rezultat pomogao institucijama da jasnije formulišu strategiju i prioritete u postupanju.


Dođite da poboljšamo naš grad zajedničkim snagama!

Akcija se završava u subotu 26. oktobra kada će biti sumirani prikupljeni rezultati, a naknadno i javno prezentovani i dostavljeni institucijama

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!