Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 09:00
Polazna lokacija
Rab, Trg sv. Kristofora
Kotizacija
20 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
146+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

gRab the Bike and Ride for Pinokio 2018.

U subotu 28.04. u 09:00h sa Trga sv. Kristofora krenuti će Humanitarna biciklijada "gRab the Bike and Ride for Pinokio".

Budite aktivni, upoznajte nove zanimljive priče o svom otoku i naravno kupnjom startnine pomognite djeci Udruge Pinokio Rab (djeca s invaliditetom i teškoćama u razvoju). Sama ruta biciklijade, kao i tempo, biti će prilagođeni svima, djeci, mladima, i onim nešto starijim sudionicima. Sve što trebate je ispravan bicikl, zaštitna oprema i naravno dobra volja.

Biciklijada završava ponovno na Trgu sv. Kristofora, gdje će vrijedni djelatnici Imperiala d.d. Rab managed by Valamar, u najvećoj otočnoj tavi, za sve sudionike, pripremiti rapske šurlice sa šparogama.Prodaja startnina i prijave odvijati će se svakodnevno u uredu TZG Raba (Trg Municipium Arba 8) od 19.04., te na Trgu sv. Kristofora na sam dan biciklijade.

Iznos startnine je 20 kn. Naravno, istu u vidu donacije možete uplatiti iako niste u mogućnosti sudjelovati. Budite uz nas i pratite sve novosti i detalje vezane uz Humanitarnu biciklijadu „gRab the Bike and Ride for Pinokio“

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!