Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 09:00
Polazna lokacija
Rab, Trg sv. Kristofora
Kotizacija
20 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
145+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

gRab the Bike and Ride for Pinokio 2018.

U subotu 28.04. u 09:00h sa Trga sv. Kristofora krenuti će Humanitarna biciklijada "gRab the Bike and Ride for Pinokio".

Budite aktivni, upoznajte nove zanimljive priče o svom otoku i naravno kupnjom startnine pomognite djeci Udruge Pinokio Rab (djeca s invaliditetom i teškoćama u razvoju). Sama ruta biciklijade, kao i tempo, biti će prilagođeni svima, djeci, mladima, i onim nešto starijim sudionicima. Sve što trebate je ispravan bicikl, zaštitna oprema i naravno dobra volja.

Biciklijada završava ponovno na Trgu sv. Kristofora, gdje će vrijedni djelatnici Imperiala d.d. Rab managed by Valamar, u najvećoj otočnoj tavi, za sve sudionike, pripremiti rapske šurlice sa šparogama.Prodaja startnina i prijave odvijati će se svakodnevno u uredu TZG Raba (Trg Municipium Arba 8) od 19.04., te na Trgu sv. Kristofora na sam dan biciklijade.

Iznos startnine je 20 kn. Naravno, istu u vidu donacije možete uplatiti iako niste u mogućnosti sudjelovati. Budite uz nas i pratite sve novosti i detalje vezane uz Humanitarnu biciklijadu „gRab the Bike and Ride for Pinokio“

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!