Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(utorak) 16:00
Dužina rute
6 km
Polazna lokacija
Zadar, na parkingu iznad dvorane na Višnjiku
Kotizacija
- - - -
Facebook
Broj pregleda
132+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada "Grad pripada i nama" 2018.

Calimero Sport i Prirodoslovno – grafička škola poziva vas na sudjelovanje na velikoj proljetnoj biciklijadi koja će se održati u utorak, 24. travnja u 16:30 sati pod motom “Grad pripada i nama!”. Ako se još uvijek nećkate, vjerujemo da će vas bicikl kao glavna nagrada itekako motivirati.

– “Grad pripada i nama” je velika proljetna biciklijada kojom se želi okupiti što veći broj zadarskih biciklista – rekreativaca, ali i profesionalaca, te pokazati lokalnim vlastima da moraju misliti i na njihovo sudjelovanje u prometu. Biciklijada nema natjecateljski karakter već je to rekreativna vožnja; stoga se svi sudionici trebaju voziti na okupu (nema odvajanja, pretjecanja, utrkivanja…) jer samo kad je formirana velika skupina, biciklijadom se odašilje poruka onima koji je trebaju “čuti”, poručuju organizatori putem Facebooka.

Okupljanje sudionika/ca započinje 30 minuta prije starta, a biciklijada započinje na parkingu iznad dvorane na Višnjiku. Duljina staze je oko 6 km. Ide se od Višnjika uz Lipoticu te oko poluotoka te je ispred škole Prirodoslovno – grafička škole cilj.

U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji mogu voziti bicikl: učenici/ce osnovnih i srednjih škola, studenti/ce, mladi, obitelji s malom djecom, umirovljenici/ce, dakle, svi/e građani/ke koji/e žele bolji i ljepši grad!


Prijave nisu potrebne. Biciklijada je besplatna.


ŠUŠUR NA DVA KOLA (zabavno-glazbeni i sportski program) (nakon bicilijade)Nakon biciklijade u dvorištu naše škole organizirat će se zabavno-glazbeni program [NATJECATELJSKE IGRE S BICIKLIMA – najsporija vožnja, štafeta s biciklima; trikovi (egzibicije) zadarskih bikera; lutrija (sponzor Calimero Sport); glazba DJ-a nastup zadarskih breakera

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!