Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:15
Dužina rute
10 km
Polazna lokacija
Osijek, L. Jaggera
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
139+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklijada za Svjetski dan zdravlja 2018.

Pozivamo vas da nam se pridružite

u vožnji biciklima kroz Osijek!

Već tradicionalno u prigodi Svjetskoga dana zdravlja, u Osijeku će se u organizaciji gradske uprave obilježiti Svjetski dan zdravlja. U sklopu preporuka Svjetske zdravstvene organizacije ovogodišnje obilježavanje Svjetskog dana zdravljaposvećeno je univerzalnoj zdravstvenoj zaštiti kojom svatko i svugdje ima pravo na osnovnu zdravstvenu zaštitu. U svakom društvu dostupna zdravstvena zaštita za sve moguća je jedino uz jačanje preventivnih aktivnosti. Kako je tjelesna aktivnost usko povezana sa zdravljem GSSR „Sport za sve“ Osijek pridružuje se akciji organizacijom BICIKLIJADE koja će se održati u nedjelju 15. travnja 2018.

10:15 START BICIKLIJADE

rekreativna vožnja biciklističkim stazama i ulicama grada

ruta: L. Jaggera - Europske avenije – Cara Hadrijana – J. Jovanovića Zmaja - Trg Bana J.Jelačića – Cara Hadrijana – odvojak pored Remize – ispod mosta F.Tuđmana – Šetalište K.F.Šepera – Vjekoslava Hengla – Radićeva - Školska

Majice za sve sudionike!

Sudionici biciklijade voze na vlastitu odgovornost i organizatori ne odgovaraju za štetu koju vozač nanese sebi ili trećoj osobi.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!