Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 13:50
Dužina rute
33 km
Polazna lokacija
Samobor, Trg Kralja Tomislava
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
463+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Rekreativna nedjeljna etapa uz Tour of Croatia i Uniline 2018.

Datum: Nedjelja, 22.04.2018.
Vrijeme starta: 13:50h

Start: Trg kralja Tomislava, Samobor
Cilj: Trg sv. Marka, Zagreb
Dužina staze: 32,5km
Visinski profil: 300m
Preuzmite rutu:
https://www.strava.com/routes/12350881

UNILINE ETAPA 6 - GRAND FINAL
Tour of Croatia 2018.
Samobor – Zagreb (32,5 km)

Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia održat će se četvrtu godinu zaredom, od 17. do 22. travnja 2018. godine, kroz šest etapa, na trasi dužoj od 1000 kilometara diljem cijele Hrvatske.

Svjetska biciklistička organizacija (UCI) dodijelila je utrci Tour of Croatia kategoriju 2.HC za 2018. godinu. Utrka kroz Hrvatsku ugostit će timove iz najvišeg ranga klasifikacije, a sportska uzbuđenja i najljepše kadrove Hrvatske poslat će na sve kontinente putem televizijskog prijenosa.

Priključite se rekreativnoj vožnji od Samobora do Trga Sv. Marka uz gledanja uživo starta i cilja zadnje etape Tour of Croatia.

13:24h SAMOBOR - START 6. ETAPE TOUR OF CROATIA
13:50h START REKREATIVNE VOŽNJE - SAMOBOR - ZAGREB (32,5km)Napomena: Staza neće biti potpuno zatvorena za promet, te se mole natjecatelji da voze uz desni rub kolnika te se pridržavaju svih prometnih propisa prema svim pravilima Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost i odgovorni su za štetu nanesenu sebi ili drugima. Za sudionike je osigurana podrška brendiranog Uniline kombija u dužini etape 6. rekreativne vožnje od starta u Samoboru do cilja u Zagrebu (prema mapi). Organizator Uniline Croatia ne snosi odgovornost za štetu tijekom vožnje. Sudionici su dužni osobno čuvati bicikle tijekom starta i cilja. Obavezno je nošenje zaštitne kacige, bidona za okrijepu tijekom vožnje te tehnički ispravna cestovna bicikla.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!