Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
25 km
Polazna lokacija
Labin, park skulptura Dubrova
Kotizacija
50 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
612+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Gastro-biciklistička vožnja "Terra Albona" 2018.

Gastro biciklistička manifestacija „Terra Albona“ u 2018. godini imat će dva izdanja, proljetno (29. travnja) i jesensko (23. rujna). Manifestacija će se održati na području Grada Labina i općina Kršan, Pićan i Sveta Nedelja.

Manifestacija je regionalnog, nacionalnog i međunarodnog karaktera budući da su u proteklim biciklističkim vožnjama sudjelovali posjetitelji iz cijele Istarske i Primorsko goranske županije i susjedne Slovenije.

Kako bi zadovoljili afinitete većeg broja sudionika predvidjeli smo ponovno dvije rute – rekreativnu i mountain bike. Biciklističkom vožnjom obilaze se obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG), a kod odabira OPG-a nastojimo primarno obilaziti one koji nude domaće lokalno proizvedene namirnice. Prilagođena je svim uzrastima i spolovima od profesionalaca do amatera i veterana, ljubitelja biciklizma, rekreativaca, djece i osoba treće životne dobi. Tako su u prošlogodišnjim manifestacijama sudjelovali građani od 2 pa do 75 godina.

U proljetnom izdanju krećemo iz Labina prema Općini Kršan na Festival samoniklog bilja te se kroz Općinu Sveta Nedelja vraćamo u Labin.

U cijenu kotizacije uključena degustacija u OPG-ima (hrana i piće), stručno vodstvo, majice za prvih 100 prijavljenih sudionika.

Dobar provod i ugodno društvo zagarantirano!

DOBRODOŠLI!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!