Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 09:30
Dužina rute
98 km
Polazna lokacija
Zagreb, Ulica Vice Vukova 8
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
221+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Pozdrav proljeću 2018.

Pozdravimo skupa proljeće s jednom trening/vožnjom
Više informacija oko same rute možete vidjeti na
https://www.strava.com/routes/12318117

Trening je otvorenog tipa te mogu prisustvovati svi oni koji se smatraju dovoljno spremni te pristaju voziti prema pravilima Kluba "Škola biciklizma Zagreb"

Kaciga je obavezna kao i tehnički ispravan bicikl. Ako ste ga tek izvukli iz podruma preporučujemo da napravite servis u GIANT HRVATSKA.

Ova trening/vožnja je samo uvertira u pripremni period za nastup na
GranFondo Zagreb rekreativnoj utrci za amatere 13.svibnja 2018.
VIše o svemu na granfondo.hr.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!