Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Polazna lokacija
Zagreb (grad)
Kotizacija
- - - -
Website
Organizator kontakt
Broj pregleda
775+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Zagrebačka biciklijada - KUD ''Prepuštovec''

Pozivaju sve vlasnike bicikala, bilo bicikliste- sportaše, bilo bicikliste-rekreativce da im se pridruže 18. svibnja na parkiralištu podno južne tribine Maksimirskog stadiona.

Kolona biciklista na put dugačak 20-tak km krenut će u deset sati i nakon sat i pol relaksirajuće vožnje stići na odredište u Prepuštovec.

Za sudionike ''ZAGREBAČKE BICIKLIJADE'', i velike i male, ili pak za mlade i još mlađe, domaćini će pripremiti obilje raznovrsne zabave i društveno-sportskih i natjecateljskih događanja, a najspretniji i najsretniji biti će i nagrađeni.

U slučaju lošeg vremena biciklijada se odgađa za sedam dana, tj. za 25. svibnja 2013. s polaskom u isto vrijeme, s istog mjesta i na isto odredište.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!