Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota)
Polazna lokacija
Zagreb (grad)
Kotizacija
- - - -
Organizator kontakt
Broj pregleda
238+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklistička tura „Pronađi svoj pokret“

Preko 40 sportskih događanja u sklopu projekta MOVE Week Croatia dio je velikog europskog projekta Now We Move koji za cilj ima povećati tjelesne aktivnosti građana europskih zemalja.

Povodom Tjedna kretanja, nekoliko se tvrtki okupilo u organizaciji biciklijade od SD Stjepan Radić na Knežiji, do Point Shopping Centera na Vrbanima.

MOVE Week druženje i biciklijada novi je doprinos Tjednu kretanja. U subotu, 12. listopada ispred Studentskog doma Stjepan Radić kreće biciklijada prema Vtbanima. Prije starta, pred domom je organiziran popratni zabavni program s glazbom i nagradnim igrama. Među natjecanjima je i ono u nasporijoj vožnji biciklom.

Ruta biciklijade biti će od Studentskog centra Stjepan Radić do Point shopping centra na Vrbanima.

Program:

12:00 - 13:40 – DJ, nagradne igre by nextbike i Point Shopping Center, natjecanje u najsporijoj vožnji (SC Stjepan Radić)

13:40 - 14:00 - Zagrijavanje uz trenere

14:00 - 14:30 - Biciklistička tura "Pronađi svoj pokret"

15:00 - 17:00 - pokazni treninzi i druženje s poznatima (terasa Point Shopping Centra)

Na Vrbanima natjecatelje očekuju i pokazni treninzi sportova kao što su: judo, karate, australski nogomet, veslanje, biciklizam, triatlon i ples.

Organizatori su za one bez bicikala osigurali nextbike bicikle, kao i kišne kabanice u slučaju lošijeg vremena.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!