Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:30
Dužina rute
30 km
Polazna lokacija
Petrčane, Zadar, Petrčane
Kotizacija
150 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
405+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Zadar MTB Cross Country Race 2018.

Zadar MTB Cross Country utrka jedna je od 6 natjecateljskih disciplina koje će se održati na Zadar Outdoor Festivalu u periodu od 11.-13.05.2018.
ZOF ekipa vam je za 2018. pripremila utrku „MTB Cross Country“ koja će zadovoljiti sve MTB bicikliste. Prolazeći kroz Petrčane, Zaton, Privlaku i Vir, utrka kombinira asfaltne, makadamske i pješčane puteve što će sigurno zaintrigirati i najveće MTB fanove. Staza koja prolazi kroz pitoreskna mjesta uz samu obalnu liniju pruža fenomenalan osjećaj tijekom cijele utrke. Zadar i okolica Zadra je definitivno stvorena za bicikliranje te vam ne preostaje ništa drugo nego da povedete ekipu i uvjerite se u to sami.
Dođite na utrku i postanite i vi dio Zadar Outdoor Festivala 2018!
Pobjednike očekuju vrijedne nagrade, a sve natjecatelje bogat zabavni program koji će se odvijati tijekom Zadar Outdoor Festivala.


Svi natjecatelji moraju osigurati bicikle (za sve one koji nemaju vlastite bicikle moguće je iznajmiti od organizatora po cijeni od 100 HRK)
Svim natjecateljima organizator ce osigurati okrijepu za vrijeme natjecanja
Prijava mora biti popunjena putem on-line obrasca za registraciju
Utrka je rekreativnog karaktera i pravo prijave imaju sve osobe starije od 18 godina.
Natjecatelji moraju slijediti označenu trasu.
Natjecatelji koji odustanu dužni su o tome obavijestiti organizatora.
Natjecatelji sudjeluju na vlastitu odgovornost. Organizator ne prihvaća nikakvu odgovornost za materijalnu štetu, osobne ozljede prije, za vrijeme i nakon utrke.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!