Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(utorak)
Dužina rute
160 km
Polazna lokacija
Zagreb (grad)
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
118+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Vožnja do Trakošćana

Dogovor je u 8.00 u EX Kinoteci, u Kordunskoj ulici (http://goo.gl/maps/vwMX9). Ne dolaziti puno prije dogovorenog vremena, jer se birtija otvara u osam

- Ruta je sljedeća: http://ridewithgps.com/routes/3474861
(oni koji misle voziti na specijalkama, neka se raspitaju o stanju ceste kod Šemnice i kod Bedekovčine, mogli bismo naići na radove u tijeku)

- Tempo ne prejak, ali takav da se po mogućnosti vratimo u Zagreb prije mraka. Svjetla i opremu za noćnu vožnju ipak je preporučljivo ponijeti

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!