Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
30 km
Polazna lokacija
Zagreb, Trg kralja Tomislava
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
459+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

5. Fašnička biciklijada

DBD Potepuh vas petu godinu zaredom poziva na Fašničku biciklijadu, vožnju pod maskama od Zagreba do Samobora. Putem vozimo prometnicama s najmanje prometa, brzinom između 15 i 20 km/h. Povratak je individualan, po načelu "kud koji mili moji".
Bicikl i maska su OBVEZNI! U slučaju lošeg vremena biciklijada se otkazuje, što će biti objavljeno na ovom eventu najkasnije dan prije, u subotu 10. veljače.

OKUPLJANJE: Nedjelja, 11. veljače 2018., na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu (kod spomenika kralju Tomislavu) u 9:30
START: S Trga kralja Tomislava u 10:00
CILJ: Trg kralja Tomislava u Samoboru
KOTIZACIJA: 0 kn

Svi sudjeluju na vlastitu odgovornost. DBD Potepuh ne odgovara za ozljede i štete koje sudionici prouzroče sebi ili drugim osobama tijekom trajanja biciklijade.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!