Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 09:00
Dužina rute
39 km
Polazna lokacija
Valandovo, ploštad Valandovo
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
78+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Valandovo MTB Tour

Po povod osloboduvanje na Valanovo "6ti Noemvri" zaedno so planinarskiot klub "jug" od Valandovo, ke se organizira rekreativna velo-tura so dolžina od 39km i so iskačuvanje od 700m. (60% asfalt)
Startot na velosipedskata i planinarska tura ke bide (5.11.2017 nedela) od ploštad Valandovo, koja što ke završi na manastirot sv.Ѓorѓi so planinarsko gravče od organizatorot. "planinari Jug Valandovo"

Velosipedskata tura pominuva pokraj poveќe češmi so prirodna planinska voda.

Sekoj učesnik treba da ima ispraven planinski velosiped
Zadolžitelno nosenje na zaštitna kaciga
Učesnicite nastapuvaat na sopstven rizik

Turata e besplatna za site učesnici.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!