Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 13:00
Polazna lokacija
Podgorica, Trg nezavisnosti
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
23+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

50. jubilarni Critical Mass

Eheeeej ljuuuuuudi! Stigli smo do PEDESETE!

Uz mnogo zahvalnosti vama, a ponosni i na vas i na nas, obznanjujemo da će oktobarska Critical Mass vožnja biti jubilarna i pozivamo vas da je ne propuštite.

Do sada smo u prepoznatjivoj masovnoj formaciji prepedalali uzduž i poprijeko Podgorice više od 300 km! To je otprilike kao da smo putovali od Herceg Novog do Rožaja.

Podsjećamo vas da svakom vožnjom nastojimo da skrenemo pažnju na specifičan problem značajan za urbani biciklizam ili da proslavimo neki doprinos pozitivnim promjenama u ovom pravcu.

Ovaj prvi veliki jubilej spada u obje kategorije. 50. jubilarni Critical Mass posvećujemo našoj dragoj Podgorici – gradu savršenih prirodnih potencijala za kvalitetan život svih njenih stanovnika, gradu koji od svih (i vlasti i građana, i starosjedjelaca i došljaka, i siromašnih i bogatih...) zaslužuje više pažnje i ljubavi.

Pozovite svoje bližnje i daljnje pa zajedno dođite na Trg nezavisnosti u subotu 28. ovog mjeseca u 13:00 sati da brojniji nego ikad ranije poručimo koliko nam je stalo do našeg grada.

Čekamo vas!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!