Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 20:00
Dužina rute
15 km
Polazna lokacija
Zagreb, Granit koji pamti
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
168+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Noćna vožnja biciklima 2017.

Godinu dana nakon prve Noćne vožnje biciklima ponovno se svi zajedno okupljamo na istom mjestu s istim ciljem. Stari i mladi ponovno se udružuju u vožnji biciklom radi avanture. Nova poznanstva, zabava, nove ljubavi, uzbuđenja i padovi sa bicikla samo čekaju da ih ostvariš. :)

Pridruži nam se u subotu 30.9.2017. oko 19:30h kod Granita koji pamti, poznatiji kao (masonska) Piramida, na Sveučilišnoj livadi odnosno gradskim fontanama ispred NSK-a te u 20:00h kreni sa svima nama u još jednu Noćnu vožnju biciklima!

Zajedno ćemo se voziti zagrebačkim ulicama i biciklističkim stazama pridržavajući se svih pravila propisanih zakonom. Baš kao kad i sam ideš bicikilom do grada, škole, faksa ili posla. Rutu ćemo objaviti kroz par dana na ovom facebook događaju, a konačni cilj je Jarun.

Podsjećamo te da je obavezno imati prednje bijelo i stražnje crveno svijetlo pošto se vozimo u sumrak i po noći. Rotirka na kacigi, božične žaruljice na biciklu, reflektori, reflektirajući prsluk i tome slično su plus! Tri plusa i dobiš 5! :D

Nakon vožnje koja će završiti na Jarunu predviđeno je druženje uz piće i dobro društvo. Predlažemo da uzmeš dekicu pa da možeš sjesti bilo gdje, a ne da sa pićem u ruci na kraju završiš u potrazi za mjestom.

VIdimo se na #noćnavožnjabiciklima koju organiziraju mladi iz inicjative #avantoura!! Ne zaboravite ponijeti osmijeh i dobro raspoloženje! ;)

#OBAVIJEST:
>Vožnja je na vlastitu odgovorinost te vas molimo na oprez kako ne bi ugrozili svoju te sigurnost osoba u vašoj blizini!!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!