Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 14:00
Dužina rute
36 km
Polazna lokacija
Salinovec, parkiralište nove škole
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
103+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

6. Biciklijada "Med skrajski bregi“

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec organizira tradicionalnu šestu biciklijadu „ Med skrajski bregi “ u nedjelju 01.10.2017. godine sa početkom u 14:00 sati.

Prijave su u Salinovcu na parkiralištu nove škole od 13:00 do 13:45 sati, a pošto je za 120 sudionika osigurano topli obrok i majica biciklijade mole se sudionici da na prijavu dođu čim prije.

Ruta biciklijade je sljedeća: Salinovec – Osečka – Završje Podbelsko – Bela – Margečan - Stažnjevec – Koškovec – Ribić Breg – Jerovec – Kaniža – Lančić – Knapić – Ivanec –– Salinovec u dužini od 36,2 kilometara oko 2,5 sati vožnje, sa malim odmorom kod društvenog doma u Knapiču.

Djeca mlađa od 16 godina obavezno moraju nositi zaštitnu kacigu, djeca od 6. razreda i mlađi mogu voziti samo uz pratnju jednog od roditelja, djeca 7. i 8. razreda i do 17. godina mogu voziti samo uz potpisanu suglasnost roditelja koja se potpisuje kod prijave.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!