Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 11:00
Dužina rute
13 km
Polazna lokacija
Dugo Selo, Perivoj Grofa Draškovića
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
184+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

12. Dugoselska biciklijada

Dođite s obitelji, prijateljima ili poznanicima i provedite dan biciklirajući u Gradu Dugom Selu te naokon odveženih ruta zajedno se družite na imanju Obitelji Bunčić u Rugvičkoj ulici.

Strart biciklijade biti će u 11 h, nakon čega imamo za Vas veliku i malu rutu.

mala, obiteljaka ruta 13km
sportska ruta 30 km

Nadamo se što većem broju sudionika koji će taj ne radini dan pretvoriti u bicikliranje našim predivnim krajem i okolicom

Vidimo se 24.9.2017. godine od 10 h.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!