Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(subota) 10:00
Dužina rute
18 km
Polazna lokacija
Kastav, šetalište Fortica
Kotizacija
50 kn
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
191+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Belica Bike 2017.

Turistička zajednica grada Kastva, u suradnji s turističkom agencijom ''Da Riva'' te uz potporu Grada Kastva, u subotu 23. rujna organizira 3. edukativno – rekreativnu Kastavsku biciklijadu „Belica bike“.

Kastavska biciklijada uz svoj neizostavni rekreativni, sadrži i edukativni dio o Kastavštini te povijesti šume Loza i Lužina, koju će na najbolji način predstaviti licencirani biciklistički vodiči.

Rujanska biciklijada nosi naziv autohtone vinske sorte Kastavštine, belice, najavljujući tako nadolazeći vikend obilježavanja najvećeg kastavskog praznika - BELE NEDEJE.

Predviđeno okupljanje biciklista je na šetalištu Fortica s početkom od 8:00 sati, a početak biciklijade u 10:00 sati.

Potrebno je napomenuti kako su dobrodošli sudionici svih uzrasta i razina fizičke spremnosti. Za najmlađe je sudionike osmišljen poseban program, a ostali će biciklisti odvoziti rutu prikazanu u galeriji, dužine nešto kraće od 18 kilometara.

Sudionike će stazama provesti dvoje licenciranih te dva pomoćna biciklistička vodiča.

ruta: https://www.facebook.com/events/1489378704463301/permalink/1489536071114231/

Planirani povratak biciklista u Kastav je već između 13:30 i 14:00 sati, kada je predviđen ručak sudionika.

Kotizaciju u iznosu od 50 kuna za odrasle i 30 kuna za sudionike mlađe od 12 godina, koja uključuje ručak, okrijepu i bandana maramu, moguće je uplatiti online putem prijavnice http://biciklijadakastav2017.da-riva.hr/ , te na dan događanja prije samog početka biciklijade.

Svi sudionici sudjeluju na biciklijadi na vlastitu odgovornost uz obaveznu upotrebu biciklističkih kaciga. Također, preporuka sudionicima svakako je da, ukoliko su u mogućnosti, sa sobom ponesu i dodatnu zračnicu.

Za prijave do 3 dana prije događanja Organizator se obvezuje pribaviti poklon za sudjelovanje!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!