Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 08:00
Dužina rute
60 km
Polazna lokacija
Sveti Ivan Zelina, ŠRC BAZEN
Kotizacija
30 kn
Facebook
Broj pregleda
174+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Bregdown OPEN DAY - offroad

Lokacija: Sv. Ivan Zelina, Kladeščica – staza BREGDOWN
Kategorija: BRDSKI BICIKLIZAM, enduro, crosscountry, spust

Priroda, biciklizam, adrenalin, uzbuđenje, dobro društvo i super provod – sve to možete doživjeti u nedjelju 17.9.2017. godine u Svetom Ivanu Zelini!
Nakon višegodišnjeg rada na uređenju enduro staze BREGDOWN ekipa i Klub SIC Vas pozivaju na promo dan! Dođite, zabavite se, isprobajte stazu i slobodno postanite redoviti posjetitelj Zelinske gore!

PROGRAM: Okupljamo se u 8:00 na ŠRC Bazeni u Sv. Ivanu Zelini u prostoru Moto&off road kluba(točna lokacija u opisu dolje). Svakih 40 minuta kreće kombi koji može prevoziti 8 putnika do početka spusta na Kladeščici. Prvi spust je upoznavanje s stazom i kontrolnim točkama okupljanja. Nakon toga samo gas :) Ovo je promo dan i sve vožnje su potpuno besplatne!

Vožnja do vrha Zelinske gore (Prezid) traje cca 15 minuta – a slobodni ste i odklačiti uspon (ako ste mazohist ili željni dokazivanja :) ). Spust traje 10 minuta i završava na mjestu okupljanja.
Oko 11:30 radimo pauzu za klopu i cugu. Klub SIC se pobrinuo za nepresušan izvor biciklističkog gemišta i hotdoga s biciklističkom kobasom!
Dok je volje i snage, nastavljamo se spuštati! :)

PRIJAVE I UVJETI:
- sudjelovanje je apsolutno na vlastitu odgovornost i uz dobru volju bez prisile. Klub SIC i organizatori ne snose nikakvu krivnju za eventualne događaje. Preporučamo nošenje zaštitne odjeće, a kaciga je obavezna!
-sudjelovati mogu i amateri sa MTB biciklima, uz pojačan oprez
- potrebno je prijaviti se za sudjelovanje u facebook inboks Kluba SIC, ili putem e-maila info.klubsic@gmail.com ili telefonom na 098/286-838. Pošaljite nam Ime i Prezime, adresu i datum rođenja.
- Uvjet sudjelovanja je donacija 30kuna na račun Kluba SIC - IBAN HR5823600001101857149, Zagrebačka banka , Klub SIC, Gajeva 17, Sv.I.Zelina
- kopiju uplate pošaljite na e-mail ili donesite na mjesto okupljanja

Lokacija okupljanja: https://goo.gl/maps/akdsNUPU4982

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!