Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(nedjelja) 10:00
Dužina rute
45 km
Polazna lokacija
Belišće, Gradska uprava
Kotizacija
30 kn
Facebook
Broj pregleda
196+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Baraber Jesenska Biciklijda

Hello October! Hello Cycling!
Prvog dana listopada sa završetkom ljeta ne završavaju i naše odnosno Vaše aktivnosti, stoga Vas povodom obilježavanja grada Belišća Europskim gradom sporta 2017. godine, Sportsko rekreacijski klub ”Baraber Extreme Team” iz Belišća poziva na drugu rekreativnu biciklističku utrku “Baraber Jesensku biciklijadu“.
Prva sportsko-rekreativna biciklijada simboličkog naziva „Prva jesenska biciklijada“ u organizaciji biciklističke sekcije SRK BARABER nastala je u cilju promocije BICIKLIZMA,DRUŽENJA I STVARANJA PRIJATELJSTAVA uz sport i rekreaciju na širem području gradova Belišća, Valpova, Osijeka, Donjeg Miholjca i šire.
Organizator: SRK „Baraber“ iz Belišća
Partneri i pokrovitelji: Osječko-baranjska županija, grad Belišće i Zajednica športskih udruga grada Belišća
Mjesto: Belišće, Gradska uprava
Datum: 01. listopad 2017.
Prijave: počinju od 08,30 sati
Start: 10,00 sati
Trasa: Relacija – ruta je dužine oko 45km, sa tempom vožnje 22-25km/h, a relacija kojom se vozi je Belišće (gradska uprava)-Kitišanci-Vinogradci-Veliškovci-Marijanci-Harkanovci-Valpovo-Belišće (Restoran Fontana).
Što mi treba: Ispravan bicikl (MTB ili CESTOVNI), kaciga zbog vlastite sigurnosti, dobra volja, pozitivan duh i barem nešto odvoženih kilometara na biciklu.

Prijava i startnina:
Prijave počinju 01.09.2017. i završavaju 24.09.2017.
Natjecatelj se smatra prijavljenim kada:
 popuni pristupnicu na linku: http://baraber-extreme-team.com/biciklijada/Glavnaadd.php
 Uplati iznos od 30 kn + 20 kn ukoliko želi majicu na:
Sportsko rekreacijski klub Baraber extreme team Belišće,
Bistrinačka 1, 31551 Belišće
Broj računa: HR92 2340 0091 1103 4467 2
Opis plaćanja: BJB2017 + ime i prezime osobe ili osobe za koju se uplaćuje
Startnina pokriva:
 organizaciju biciklijade
 okrjepa tokom i nakon biciklijade
 ručak nakon biciklijade
 majicu sa logom biciklijade (ukoliko želi)
Pravila sudjelovanja:
Pravo nastupa imaju svi zdravi natjecatelji, zaljubljenici u sport i rekreaciju.
Svi natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost uz potpisanu izjavu odgovornosti.
Potpisivanje izjave odgovornosti natjecatelji se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuju svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku.
Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja.
Natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.

Što očekivati:
Prvenstveno dobru zabavu, sklapanje novih prijateljstava, te klopicu u Restoranu Fontana po završetku biciklijade. Vožnju po dva vozača u koloni kako biste živi i zdravi došli svojim kućama i mogli prepričati „frendovima“ kako je bilo super i da trebaju ići iduće godine.
TKO: svi zaljubljenici u sport i rekreaciju i oni koji to žele biti, ali nekako uvijek zapnu ispred PS-a, računala, TV-a ili na kauču. Svi natjecatelji sudjeluju na vlastitu odgovornost uz potpisanu izjavu odgovornosti. Mlađi od 18. godina mogu sudjelovati samo uz potpisanu izjavu odgovornosti roditelja. Potpisivanje izjave odgovornosti natjecatelji se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuju svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. (hoćeš staviti da minimalno trebaju imati 16 godina?) ZAŠTO: Zato što možete promijeniti svoju svakodnevicu i u društvu provesti vrijeme na biciklu i napraviti nešto korisno za svoje zdravlje, zato što ćete se nakon biciklijade osjećati bogatijim za jedno novo iskustvo i nova lica u svom životu, zato što dok će ostali samo objavljivati „Hello October“ fotke na društvenim mrežama vi ćete imati svoju vlastitu sliku. Svakako vam želimo napomenuti da prijavom na biciklijadu sudionici su suglasni da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije biciklijade za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja.
Za ostale informacije:
Angel Milišić-Zečević 098635193

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!