Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
Polazak
(petak)
Polazna lokacija
Novi Sad
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
144+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

18. Novosadska Kritična masa

Malo je zahladnelo, taman vreme za opuštene vožnjice!
Dragi novosadski biciklisti i njihovi drugari iz ostalih gradova ove planete: stigla nam je nova Kritična masa! I to ni manje ni više nego 18. po redu. To zvuči nekako punoletno, zar ne? :)

Krećemo sa pedaliranjem iz Limanskog parka, u 17:00 tog divnog 27.og septembra i završavamo na Najlonskoj pijaci gde će biti organizovano druženje zvano: Najlon fest.

Najlon fest je osmišljen sa ciljem promovisanja zdravih stilova života kao i za revitalizovanje tog dela grada. Ovom prilikom ćemo pozvati sportsko-rekreativne organizacije kao i sve ostale organizacije koje se zalažu za zdrave stilove života.

Pošto je počela školska godina, smatramo da je ovo odličan trenutak da pokažemo školarcima koliko je kul biti biciklista! Neki su se već odlučili da ce naći svoje stare marame iz đačkih dana, ili pak pozajmiti školske rančeve, povesti svoje mališane prvake i njihove klupske drugare :)

Povedite svoje komšije, drugare, porodicu i vidimo se oko petice!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!