Polazak
(nedjelja) 09:00
Polazna lokacija
Lazarevac, ispred Skupštine opštine
Kotizacija
- - - -
Facebook
Organizator kontakt
Broj pregleda
63+
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklom na Gradac

Biciklisti PD Vis pozivaju sve zainteresovane bicikliste Lazarevca (a i šire) na, sada već tradicionalnu, vožnju do Valjeva, tačnije do klisure reke Gradac. U planu je i obilazak degurićke pećine za one koji to žele (na deonici od oko 1 km neće biti moguće voziti) , a ako nam vreme dozvoli i vožnja do Petnice. Iako je Gradac prilično hladan, poželjno je poneti i kupaće kostime.

Polazak je u nedelju, 03.09., u 9:00 ispred Skupštine opštine, a trebalo bi doći bar 5-10 minuta ranije. Povratak je planiran u kasnim popodnevnim (ranim večernjim) časovima, pri dnevnoj svetlosti.

Poželjno je poneti kacigu, pumpu, rezervnu gumu. Nemamo organizovane obroke, tako da je potrebno poneti i neki sendvič, čokoladicu, bonžitu i sl.
Usput ćemo se zaustavljati ispred lokalnih prodavnica (najverovatnije market u Popučkama) tako da će biti moguće i kupiti nešto za hranu i piće.

Vozi se po propisima u uslovima otvorenog saobracaja. Svaki učesnik snosi odgovornost za svoje postupke u toku vožnje i vozi na sopstvenu odgovornost. Maloletne osobe mogu da učestvuju samo u pratnji punoletne osobe.Organizator ne snosi posledice nepoštovanja propisa kako prema sebi tako i prema trećim licima.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!